Legume Naturale din Gradina

Verdeturi si legume ca pe vremea bunicilor, gustoase si sanatoase!

tel.  0765940505; 0730003370
e-mail comenzilegume@gmail.com
Newsletter

Despre noi

Incercati gustul legumelor de altadata!
     Familia noastra produce legume de mai multi ani, in mod traditional si fara a folosi substante chimice. Metodele noastre de combatere a daunatorilor si de hranire a legumelor pleaca de la plante si nu de la chimicale. Folosim numai ingrasamant natural de la animale (balegar  si gainat de pasare), iar metodele de prevenire si combatere a daunatorilor sunt exclusiv pe baza de plante. Folosim macerate de urzica, coada calului, var si cenusa de lemn. Deasemenea am invatat ca plantele se ajuta intre ele si deaceea folosim culturi intercalate si gandim cu atentie rotatia culturilor in gradina pentru a micsora sansele aparitiei bolilor si a daunatorilor. 
      Toate legumele sunt lasate sa creasca in ritmul lor natural, fara sa le fortam, deaceea produsele disponibile variaza de la o saptamana la alta, in functie de ceea ce se coace in gradina. Site-ul este actualizat din acest motiv chiar si zilnic deci puteti comanda in orice zi a saptamanii produsele care apar disponibile.
      Datorita distantei mici fata de Bucuresti, va putem oferi legume si verdeturi foarte proaspete, culese majoritatea chiar in ziua livrarii. Tot din acelasi motiv putem cultiva soiuri vechi, gustose si sanatoase, care sunt mai putin rezistente la transport si la pastrare si pe care nu le puteti gasi pe rafturile magazinelor. Puteti evita astfel de legumele transportate sute sau mii de kilometri, obtinute din hibrizi fara gust, tratate cu tot felul de chimicale pentru accelerarea cresterii, rezistenta la transport si la pastrare.
     Legumele noastre ajung imediat ce sunt culese pe masa dumneavoastra si, chiar daca nu au toate aspect comercial, gustul lor natural si puternic va va demostra ca sunt cu adevarat o sursa de sanatate.  
 
Abonati-va la buletinul noastru informativ pentru a primi ultimele noutăți in legatura cu produsele noastre disponibile, precum si ofertele speciale. Introduceti adresa de e-mail:
Legume Naturale din Gradina
telefon: 0730003370; 0765940505
Ciprian Georgescu
sat Baldana, comuna Tartasesti, judetul Dambovita
e-mail: comenzilegume@gmail.com
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one